Uitnodiging inloopavond
52209 BORD 4 SCHETS 1

De inloopavond over het plan voor Europaweg 2 te Zoeterwoude. 

Op donderdag 20 juli hebben de gemeente Zoeterwoude en Jobo Vastgoed B.V. uit Leiden de intentieovereenkomst ondertekend om te onderzoeken of het mogelijk is om nieuwe woningen te realiseren aan de Europaweg 2 te Zoeterwoude. 

Het plan bestaat uit verschillende soorten woningen 

Het idee is om op de locatie ongeveer 20 nieuwbouwwoningen te realiseren waarvan 30% sociale woningbouw. Daarnaast bestaat 35% van het plan uit betaalbare woningen en 35% uit vrijesectorwoningen. In het plan is aandacht voor parkeren, groen, water, milieu en ruimtelijke kwaliteit. 

U bent van harte uitgenodigd om de eerste ideeën te bekijken 

Momenteel zijn wij druk bezig om de plannen verder uit te werken. Omdat de plannen gaan over een locatie bij u in de buurt, informeren wij u graag over het initiatief en het te doorlopen proces. Wij vinden het belangrijk dat u als omwonende of belanghebbende goed geïnformeerd wordt over onze plannen. Daarom nodigen wij u uit voor een inloopavond op dinsdag 24 oktober om toe te lichten wat de eerste ideeën voor de locatie zijn. 

Nieuws

Laatste nieuws over het Postlustplein

Op de hoogte blijven? 

Met uw toestemming houden we u de komende periode op de hoogt van dit project. U ontvangt nieuwsbrieven met de laatste updates.

Huur of koop?
Koopwoning
Huurwoning
Geïnteresseerd als
Toekomstige bewoner
Omwonende