Rijnhart wonen
Ondertekenen jobo rijnhart zoeterwoude nieuwbouw project

Afgelopen dinsdag ondertekenden vastgoedontwikkelaar Jobo Vastgoed B.V. en woningcorporatie Rijnhart Wonen een intentieovereenkomst voor nieuwbouw aan de Europaweg 2 in Zoeterwoude.

De partijen willen hiermee hun intentie om samen te werken bij de ontwikkeling, realisatie en (ver)koop van 6 sociale huurwoningen en eventueel middeldure woningen vastleggen. Het doel van de intentieovereenkomst is om een vervolgovereenkomst te sluiten, inclusief een koop- en aannemingsovereenkomst. Een mooie stap om woningzoekenden en huurders die willen doorstromen meer kans te geven op een passende en betaalbare woning.

Chrétien Mommers, directeur-bestuurder van Rijnhart Wonen: “De woningmarkt zit op slot, ook in Zoeterwoude. Daar willen zoveel mogelijk verandering in aanbrengen, onder andere door de lokale doorstroming op gang brengen. Zo krijgen ook jonge mensen en gezinnen een kans om in Zoeterwoude-Dorp te wonen. We zijn dan ook blij dat we de intentie om samen te werken met Jobo hebben vastgelegd.”

Bas van Dijk, directeur van Jobo Vastgoed B.V.: “Met onze partners gaan wij de komende periode de uitdaging aan om aan de Europaweg 2 een ambitieus plan te ontwikkelen. Een ambitieus, hoogstaand en duurzaam plan dat een aanvulling wordt op de portefeuille van Rijnhart Wonen.”

In juli ondertekende Jobo Vastgoed B.V. een intentieovereenkomst met de gemeente
De gemeente Zoeterwoude onderzoekt met Jobo Vastgoed of het mogelijk is nieuwe woningen te bouwen aan de Europaweg 2 in Zoeterwoude. Het idee is dat er ongeveer 20 nieuwbouwwoningen komen, waarvan 30% sociale huur. In het plan is aandacht voor parkeren, groen, water, milieu en ruimtelijke kwaliteit.

Voor meer informatie over het project neem contact op via 071 – 522 72 25 of via info@jobodebouwers.nl.

Nieuws

Laatste nieuws over het Postlustplein

Op de hoogte blijven? 

Met uw toestemming houden we u de komende periode op de hoogt van dit project. U ontvangt nieuwsbrieven met de laatste updates.

Huur of koop?
Koopwoning
Huurwoning
Geïnteresseerd als
Toekomstige bewoner
Omwonende